Intrebari frecvente

O camera de evadare - escape room, este un joc fizic, real, de aventura in care participantii la joc sunt inchisi intr-o camera, iar pentru a putea iesi trebuie sa se foloseasca de indiciile gasite in camera. Fiecare indiciu gasit duce la un alt indiciu si tot asa. Provocarea vine odata cu rezolvarea tuturor puzzle-urilor intr-un timp limita.

Cu siguranta esti curios de cum arata un escape room. Poti incerca urmatorul joc virtual de tip "escape room".

Da click aici pentru a vedea unul dintre cele mai bune si mai grele jocuri de tip escape room!

Pentru a vedea rezolvarea escape room-ului de mai sus da click aici.

Intr-un escape room real esti inchis intr-o camera cu prietenii si de aici totul este mai interesant. Fiecare se comporta diferit, iar spiritul de echipa este pus la incercare.

Dupa ce reusesti sa evadezi entuziasmul este mult mai intens la jocul real, fata de cel virtual, iar faptul ca ai impartasit aceasta experienta cu prietenii este de neinlocuit.

Bineinteles ca nu vei ramane inchis pe veci. Poti abandona jocul in orice secunda, dar suntem siguri ca tu si prietenii tai va veti descurca si veti dezlega toate puzzle-urile.

Aveti maxim 60 de minute la dispozitie sa gasiti cheia spre evadare. Unii jucatori reusesc in cateva zeci de minute, dar altii nu dezleaga misterele niciodata :)

Unul din membrii echipei Escape Room Iasi urmareste jocul cu ajutorul camerelor de vederi (nu se fac capturi video) si poti cere ajutorul care sa te ghideze spre rezolvare.

Contact

Program

  • Luni-Duminica: 10:00 - 22:00