Despre ESCAPE ROOM IASI

Ce reprezinta activitaţile escape room?

Aventurile escape room sunt activitaţi desfasurate pe baza lucrului in echipe unde participanţii trebuie sa se bazeze unul pe altul, sa comunice si sa isi arate geniul creativ pentru a evada dintr-o camera. Participanţii acestui joc trebuie sa utilizeze spiritul lor de echipa, inteligenta si determinarea pentru a gasi indicii, rezolva puzzle-uri in scopul evadarii dintr-o camera inchisa, in maxim 60 de minute.

Ce este Escape Room Iasi?

Escape Room Iasi isi propune sa ofere o experienta captivanta bazata pe divertisment si senzaţii vii ale evadarii. Prin Escape Room Iasi se doreste cresterea experientei generale fata de client, prin toate modurile posibile: calitatea jocului, suportul faţa de client, confort si decorul intregii facilitati. Locaţia cuprinde trei camere cu tematici diferite si se adreseaza grupurilor intre 2 si 5 persoane, fiind astfel potrivite atat pentru prieteni si familie, cat si pentru companii pentru evenimente corporate si teambuilding-uri.

Experimenteaza o ora de infuzie cu distracţie, emoţie si ras pentru toata lumea.

Cand incerci sa evadezi dintr-o camera, pentru 60 de minute din viaţa ta vei uita complet viaţa curenta si te vei concentra exclusiv pe evadare. Cadrul este special conceput pentru a conduce la entuziasm, pentru a creste adrenalina si pentru a te obliga sa gestionezi cat mai eficient intreaga perioada petrecuta in camera. Fie ca vei scapa sau nu, la sfarsitul zilei vei adauga noi amintiri si vei invaţa lecţii de comunicare. Fie ca te afli in cautarea unui exerciţiu de construire a echipei cu colegii, o noapte distractiva cu prietenii sau familia ta, Escape Room Iasi reprezenta locul potrivit pentru astfel de experiente.

Escape Room Iasi va provoaca cu 3 camere de evadare:

  • Comando este o camera unde realitatea ajunge pe timpul razboiului, iar enigmele si jocurile pe care le vei gasi inauntru pentru a reusi sa evadaţi, te va rupe complet de realitate pentru 60 de minute.
  • Inferno este camera binelui si raului cu enigme si jocuri bine gandite ce asteapta sa fie descoperite.
  • Mysterious Budoar este o camera de budoar plina de jocuri, puzzle-uri si enigme ce asteapta sa te conduca spre o alta lume, unde viaţa de budoar se combina perfect cu inteligenta ta.
  • 2 persoane - 30.00 ron/persoana
  • 3 persoane - 30.00 ron/persoana
  • 4 persoane - 30.00 ron/persoana
  • 5 persoane - 30.00 ron/persoana